Tøj & sko

Her finder du vores udvalg af økologisk og bæredygtigt tøj og sko til både mænd, kvinder og børn.


Det giver rigtig god mening at købe tøj i god kvalitet, for at skåne både mennesker og miljø. Derfor tilbyder vi et udvalg af slowfashion, som kan bruges i mange år uden at forringe i kvalitet. Det tøj vi forhandler er lavet af bæredygtige materialer som uld, bambus eller økologisk bomuld.

Vi tager ofte på inspirationsture til de baltiske lande, hvor vi tager nye spændende varer med hjem. Derfor vil du kunne finde helt unikke designs i bl.a. ponchoer og sjaler hos os.

Uldundertøj til hele familien kan du finde hos os. Uld er et helt fantastisk materiale til beklædning. Ulden har temperaturregulerende egenskaber og kan derfor både varme eller køle. Samtidig har ulden også en naturlig antibakteriel egenskab, der gør at det ikke kommer til at lugte og ofte kan bruges flere dage i træk, i modsætning til f.eks. bomuld.

Hos HelseHuset finder du kun økologisk børnetøj i høj kvalitet. Så du kan med god samvittighed klæde de mindste på, uden at bekymre dig om giftige kemikalier eller farve i tekstilerne.

Vi forhandler sandaler og hjemmesko fra Haflinger, som arbejder med naturlige materialer for at skabe optimal komfort. Desuden håndlavede sandaler fra Nomadic State of Mind, som har stort fokus på miljøansvar og fairtrade i deres produktion.