Personlig pleje

I denne kategori finder du mange lækre produkter til den daglige personlige pleje – men også når du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af lidt ekstra.


Pas godt på din hud. Huden er kroppens største organ og det er derfor vigtigt at pleje og passe god på sin hud hver eneste dag. Hudens behov kan ændre sig med alderen, pga. miljøpåvirkninger eller andet, derfor kan det være en god ide at justere på din hudpleje, hvis du oplever forandringer.

I dagligdagen bruger vi alle produkter som tandpasta, shampoo, bodywash, cremer og deodoranter. Du kan finde mange forskellige mærker hos os og produkter som passer til alle behov. Det kan være svært at vælge, men vi har gjort det en smule nemmere for dig, idet vi kun udvælger produkter som er af høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål vedrørende hudpleje, make-up, vores sortiment eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Om du ønsker cremer med eller uden duft, deodoranter med eller uden aluminium eller plejeprodukter med eller uden ingredienser af animalsk oprindelse, så finder du det her.

Håret har stor betydning for mange mennesker. Med vores hår kan vi udtrykke vores personlighed og håret er i høj grad en stor del af hvem vi er. De rigtige hårplejeprodukter kan hjælpe dig godt på vej, når det handler om sundet hår. Hos os finder du både den hel klassiske shampoo, de nyeste shampoobarer, men også plejeprodukter som er målrettet problematikker som f.eks. skæl eller tørt hår.

Selvom skønhed kommer indefra, kender de fleste kvinder nok til følelsen af selvtillid som make-up kan give. Nogle foretrækker det naturlige look, mens andre godt kan lide at der er lidt mere spræl på. Til særlige begivenheder kan den rette make-up også give ekstra selvtillid. Vi fører mærker som Annemarie Börlind og Benecos, som har fokus på at skabe produkter med naturlige ingredienser og uden unødvendige tilsætningsstoffer.