Englekort & tarotkort

Viser 1–25 af 36 resultater

Find smukke og inspirerende englekort & tarotkort her. Hvis du er nybegynder i tarot har vi også et udvalg af gode guides og startpakker, hvor du får både bog og et kortsæt.


Englekort - eller orakelkort, som de også kaldes. Er et redskab der bruges til at formidle indsigt og vejledning fra de højere dimensioner. Kortene kan anvendes til at få svar på de spørgsmål du måtte have om kærlighed, fremtid eller store beslutninger i dit liv. Mange bruger englekortene hver dag, hvor der trækkes et kort hver morgen og energien fra kortet bruges dagen igennem. Men man kan lægge englekort på flere måder. Hvis du ønsker svar på et specifikt spørgsmål, så tænk på dette spørgsmål, mens du blander kortene. Bland kortene indtil et eller flere falder ud af bunken. Der har du dit svar. Englekortsæt består som regel af 44 kort, med en smuk illustration og et tekstbudskab. Der følger små guidebøger til alle vores sæt englekort.

Tarotkort er en gammel tradition, der har rødder helt tilbage i middelalderen. Tarotkort har 78 kort: 22 Major Arkana, 40 Minor Arkana og 16 Hofkort. Tarotkort er udviklet af spirituelle personer og findes i flere varianter. At anvende tarotkort kræver i udgangspunktet mere træning end englekort. Se derfor også vores gode og uddybende bøger, hvis du gerne vil lære at læse og tolke tarotkort.

Gå på opdagelse i vores univers af smukke englekort og tarotkort.