Husholdning

Her finder du vores udvalg af alt til miljøvenlig og bæredygtig rengøring til hjemmet. Få en grønnere hverdag med HelseHuset.


Se vores store udvalg af rengøringsmidler fra Sonett, som er biologisk nedbrydelig rengøring når det er bedst. Der anvendes ingen petrokemiske tensider og konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. Alle produkter er fuldkommen fri for enzymer og blegemidler. Olierne i sæberne, samt de æteriske olier er alle 100% økologisk dyrket.

Hvert år ender mange millioner tons plast i havet til stor skade for vores miljø. Alene i Danmark smider vi hvert år 37 kg plastik ud pr. indbygger. Denne udvikling kan kun vendes ved at vi reducerer vores brug af plastik og finde alternative løsninger. Hos HelseHuset fører vi BioBaula, som er rengøringstabs til alle formål, der leveres uden plastikflasker og uden vand, som normalt fylder meget i rengøringsmidler. Du blander simpelthen dine rengøringsmidler derhjemme i de flasker og beholdere du allerede har.

Her kan du også finde plastikfri alternativer i form af klude, rengøringssvampe og børster. Samt miljøvenlige alternativer pletfjerning og din daglige tøjvask.