Spirituelt

Det spirituelle har vundet meget frem i befolkningen i de senere årtier. Her i kategorien kan du gå på opdagelse i den spirituelle verden.


Spiritualitet tager sit udspring fra det latinske ord "spiritualis", hvilket betyder det samme som "åndelighed". Rudolf Steiner grundlagde atroposofien og han lagde i den forbindelse stor vægt på åndelig erkendelse.

Spiritualitet benyttes ofte som betegnelse for det at være åndrig eller leve et åndeligt liv. Begrebet spiritualitet kan henvise til både intuitive, bevidsthedsmæssige, eksistentielle eller religiøse erfaringer.

Siden oldtiden har man været bekendt med spirituelle praksisser og teorier. Hen over de sidste årtier har man set en større udbredelse af spiritualiteten i Vesten. Det være sig både religiøse, alternative, psykologiske og videnskabelige tilgange til spiritualitet. Spirituelle praksisser fra hinduismen og buddhismen har også i de senere år vundet indpas i Vesten. Det gælder især yoga og meditation, hvor det religiøse indhold evt. fjernes.

I den moderne spiritualitet findes der ikke nogen alment accepteret definition af hvad dette ord dækker over. Nogen mener at det at være spirituel er forbundet med religion, mens andre har den modsatte holdning. Det at være spirituel er noget man finder i sit indre og det kan ikke sammenlignes med andet end en følelse eller oplevelse, som må siges at være individuel.

I vores kategori ”Spirituelt” har vi samlet en række produkter som strækker sig fra Englekort, Tarotkort, røgelse – til statuer, vindspil, yoga tilbehør m.v. Gå på opdagelse i den spirituelle verden – og lad dig inspirere af de mange muligheder og oplevelser der findes her. Vi håber du synes det er spændende.

Hvis du vil vide mere kan du med fordel besøge hjemmesiden Alfaliving.com og få hjælp til space clearing, feng shui, fysisk behandling eller læsning og rådgivning ved hjælp af kort m.m.