HelseBørn

I denne kategori finder du produkter til hjemmet med særligt fokus på bæredygtighed, økologi og genanvendelighed. Gå på opdagelse og få inspiration til en grønnere hverdag.Her finder du produkter til en grønnere hverdag. Vi er meget opmærksomme på at de produkter vi tilbyder er både bæredygtige og uden unødig kemi.

Mange af de ting vi alle bruger i vores hverdag kan erstattes af genanvendelige alternativer, f.eks. sugerør, mademballage, opbevaring til frugt og grønt. Og produkter som i flere år har været fremstillet af plastik, bliver i højere grad lavet af mere miljøvenlige og bæredygtige materialer, som rustfrit stål, glas, bioplast mv. Find det hos os!

I denne kategori finder du udover nyttige sager til hjemmet også et udvalg af dyner, puder, sengetøj og babyudstyr. Alt tekstil er som minimum øko tex certificeret - meget er økologisk.

VI fører et stort udvalg af bionedbrydelige rengøringsmidler som er til så lidt skade for miljø og mennesker som muligt. Det nyeste skud på stammen er rengøringstabs, som er frie for emballage og vand, hvilket normalt fylder meget i rengøringsmidler.