Helse

Her finder du et stort udvalg af alle de bedste kosttilskud, vitaminer og mineraler. Hvis du har brug for mere målrettede tilskud fører vi også homøopatiske midler, udtræk fra urter og naturlægemidler.

Du finder også et udvalg af bambus støttebind, remedier til hjemmeapoteket og andre hjælpemidler til din hverdag.


Når livet kræver lidt mere af os eller det kan være svært at få spist varieret nok, kan kosttilskud være en rigtig god hjælp. Vi har et stort udvalg af vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier, kombinationsprodukter og andre tilskud målrettet de særlige behov du måtte have. Hvis du har brug for mere målrettede tilskud fører vi også homøopatiske midler, udtræk fra urter og naturlægemidler. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning.

Under kategorien Helse, finder du udover diverse olietilskud også spændende kosttilskud som både collagenpulver og proteinpulver af forskellig slags. Se også de forskellige frugt, grønsags og urtepulvere til brug i din smoothie eller morgengrød.

Vi har også et udvalg af diverse hjælpemidler, for at gøre din hverdag nemmere. Vi har støttebind fra Bamboo Pro, til mange forskellige formål. Desuden har vi remedier til sårpleje, fodpleje og aflastning.