Sengetid

Hvem drømmer ikke om en skøn nattesøvn? Se vores udvalg af bæredygtige  puder, dyner, sengetøj, tæpper, tilbehør til baby og uroer her.


Find spændende produkter til sengetid her. Se vores udvalg af sengetøj og lagner til baby og junior i flotte farver og mønstre. Alt er enten økologisk eller øko-tex. Til de allermindste har vi et udvalg af sengerande og babynests i økologisk bomuld. Når baby skal trilles en tur i barnevognen eller svøbes inden sengetid, har vi tæpper til ethvert behov. Lette bomuldstæpper til de varme sommerdage eller bløde uldtæpper når vinteren nærmer sig.

Se også de meget fine håndlavede uroer fra Gamcha, hvor der med garanti er en der passer til netop dit barns personlighed.

Gå på opdagelse i vores udvalg af puder og dyner til hele familien fra Cocoon, vi fører både Merinould og Kapok, som på hver deres måde har sundhedsmæssige fordele og er fremstillet uden brug af kemikalier, pesticider og syntetiske fibre. Et godt valg hvis du vil optimere din egen eller dit barns søvn.