Aktiv leg

Bevægelse er godt og sundt. I denne kategori finder du spændende legetøj til børn som motiverer til bevægelse, aktiv leg og fantasi.


Børn har en utrolig fantasi, og netop fantasien er vigtig for dit barns udvikling. Fantasifulde børn kan vokse op og blive idérige og kreative voksne. For at fantasien rigtig kan få frit spil, kan det være en god idé at vælge legetøj som ikke har en fast defineret rolle fra start, se bl.a. vores udvalg af legesilke fra Sarahs Silks, som både indbyder til at være prinsesse, troldmand eller noget helt tredje.

Vi har et stort udvalg fra Grimms, som laver trælegetøj der kan kombineres på alle mulige måder og bruges til mange formål. Figurerne fra Grimms har ingen ansigtstræk så barnet selv kan bestemme om figurerne er glade, triste eller frække.

Rolleleg er også en vigtig del af barnets udvikling. Det er her barnet kan skabe grundlaget for hvem de bliver, når de vokser op og finde ud af hvilke interesser barnet har. Måske er dit barn en ivrig kok i legekøkkenet eller tager han/hun på jagt med bue og pil i skoven?

I denne kategori finder du også musikinstrumenter som kan bruges af alle, med forskellig klang og lyd.