Babyudstyr

Se vores udvalg af babyudstyr her. Vi udvælger kun det bedste og meget er økologisk. Hvis du leder efter dyner, puder eller sengetøj til baby skal du kigge i kategorien “sengetid”.


Her finder du alt til den lille ny. Vi udvælger altid vores babyudstyr med udgangspunkt i at det skal være uden unødig kemi og lavet af bæredygtige materialer, derfor er meget også økologisk. Mange af de mærker vi fører er tilmed danske - Gamcha, Kids by Friis, Nørgaard Madsen, Cocoon.

Hvis du er ny forælder, kan du i ro og mag tage et kig på vores udvalg, hvor du kan finde det mest essentielle  til den lille. Når baby bliver større har vi også udstyr til pottetræning og det første måltid.

Vores udvalg af vikler og bæreseler fra Hana Baby er naturligvis også økologiske. Vidste du at den bedste måde at berolige en lille baby, er ved at være tæt på mor eller fars hjerteslag? En strækvikle omfavner både mor/far og barn og søger for at baby får en masse god hud til hud kontakt. Det smarte ved at bruge en vikle er også at du kan udføre forskellige gøremål med baby helt tæt på dig hele tiden. Og så er den utrolig nem at lære at bruge.