Helse

Tag et kig i vores spændende helse kategori hvor du kan finde forskellige kosttilskud, herunder omega-3 olier, collagenpulver, proteintilskud og forskellige frugt og grøntsagspulvere.


Det er her du skal lede, hvis du mangler proteinpulver til at optimere din træning eller som tilskud. Vi fører også forskellige produkter med collagen - collagen (eller kollagen) er en af kroppens vigtigste byggesten og udgør en tredjedel af kroppens proteiner.

Collagen har betydning for dine muskler, knogler, blodkar og sener, hvorfor det også spiller en stor rolle ift. kroppens sundhed. Collagen er i de senere år også blevet forbundet med ung, spændstig og smuk hud. Dette er ikke helt uden grund, da collagen er med til at opretholde bindevævet i huden. Dvs. at collagen bidrager til at holde huden elastisk og fast. Årsagen til at er kommet øget fokus på collagen som kosttilskud, er fordi dannelsen af collagen falder med alderen, som bl.a. kan give linjer og rynker i huden.

Der findes mange forskellige frugt og grøntsagspulvere, som på mange måder er koncentreret sundhed. En del frugter og grøntsager betegnes som superfood og ved at anvende pulver i din smoothie eller morgengrød, er det en nem måde at få et ekstra boost af energi til løbeturen eller den travle hverdag.